Читај ми!

Тужилаштво тражи притвор за мушкарца осумњиченог да је шутнуо дете на Калемегдану

У просторијама Првог основног јавног тужилаштва у Београду саслушан је осумњичени И. М. због постојања основа сумње да је учинио кривично дело насилничко понашање. Тужилаштво је Првом основном суду у Београду предложило да му се одреди притвор јер постоје "особите околности које указују да ће у кратком временском периоду поновити кривично дело".

"Према наводима кривичне пријаве ПС Стари град, осумњичени је кривично дело које му је стављено на терет учинио 7. јуна код улаза у парк Калемегдан, на тај начин што је физички насрнуо на малолетног оштећеног М. Т. и ударио га у пределу главе и ноге, а потом га ухватио за руке и подигао са земље, након чега им је пришао пролазник који је чуо запомагање и вриску оштећеног", наводи се у саопштењу тужилаштва.

По налогу овог тужилаштва осумњиченом И. М. је 8. јуна одређено задржавање у трајању до 48 часова. Он је приликом саслушања у присуству браниоца изнео своју одбрану и негирао извршење кривичног дела.

Након саслушања, тужилаштво је Првом основном суду у Београду предложило да се  према осумњиченом одреди притвор јер постоје особите околности које указују да ће у кратком временском периоду поновити кривично дело.

У даљем току поступка биће испитани сведоци, прикупљени материјални докази и предузете друге радње потребне за доношење одлуке.

понедељак, 11. децембар 2023.
1° C

Коментари

Soraja
Шарлен од Монака – услови да се избегне развод
2ЈТ (за оне који нису са ДорЋола је ДВАЈТ
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Rocester Ny
Добротвор из Канаде
Deca
Чуваркућа – Моћна биљка за дуг и здрав живот
Leskovac
Бесплатна вантелесна оплодња и у Нишу