Читај ми!

Продужен притвор оцу дечака који је починио масовно убиство у ОШ "Владислав Рибникар"

Виши суд у Београду продужио је за још 30 дана притвор оцу дечака који је 3. маја у ОШ "Владислав Рибникар" убио десет и ранио шест људи. 

Притвор је продужен, на предлог Тужилаштва, због особитих околности које указују да ће окривљени у случају боравка на слободи, у кратком временском периоду поновити кривично дело, саопштио је суд.

У саопштењу се додаје и да је притвор продужен "с обзиром на то да је окривљени основано сумњив да је извршио кривично дело за које је прописана казна затвора преко десет година, а начин извршења и тежина последица кривичног дела довели су до узнемирења јавности које може угрозити несметано и правично вођење кривичног поступка".

Окривљени В. К. ухапшен је након што је његов син, који није кривично одговоран пошто нема навршених 14 година, починио масовно убиство у школи "Владислав Рибникар".   

У току је и предистражни поступак против мајке дечака како би се утврдило да ли у њеним радњама има елемената извршења кривичног дела занемаривање и злостављање детета, као и провере у стрељачком клуб у којем су отац и син вежбали пуцање. 

уторак, 19. март 2024.
2° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво