Читај ми!

Мајка дечака који је пуцао у ОШ "Владислав Рибникар" дала изјаву у полицији

Мајка дечака који је, како се сумња, 3. маја у Основној школи "Владислав Рибникар" убио 10, а ранио шест особа, дала је изјаву у полицији у својству грађана, сазнаје Танјуг.

Она је испитана по налогу Првог основног јавног тужилаштва у Београду за прикупљање потребних обавештења, како би се утврдило да ли се у њеним радњама стичу елементи кривичног дела запуштање и злостављање малолетног лица.

Прво основно јавно тужилаштво у Београду је раније саопштило да је по службеној дужности формирало предмет у вези са догађајем у ОШ "Владислав Рибникар", како би се утврдило да ли се у радњама мајке дечака (13) стичу елементи кривичног дела запуштање и злостављање малолетног лица.

Тужилаштво је Полицијској управи за град Београд упутило захтев за прикупљање потребних обавештења којим је наложено да се саслуша осумњичена мајка, да се обави разговор са педагогом и психологом запосленим у ОШ "Владислав Рибникар", као и да се предузму све друге мере и радње потребне за потпуно утврђивање чињеничног стања.

Отац дечака се сумњичи за кривично дело тешко дело против опште сигурности.

среда, 19. јун 2024.
24° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије