Читај ми!

Нови оружани сукоб миграната код српско-мађарске границе, има повређених

Код шуме Тресетиште, у близини српско-мађарске границе, дошло је до оружаног сукоба миграната. Према тврдњама начелника Севернобачког округа, у њему је учествовало око 20 миграната из Авганистана.

У близини српско-мађарске границе поново се догодио оружани сукоб миграната у коме има повређених, сазнаје дописник РТС-а из Суботице.

Према до сада доступним информацијама, оружани обрачун миграната догодио се код шуме Тресетиште, а у њему је учествовало више особа.

Из МУП-а Србије је потврђено РТС-у да су на граничној линији са Мађарском затечена два мигранта са прострелним ранама на ногама.

Начелник Севернобачког округа Бојан Шоралов написао је на Фејсбук налогу да је то био сукоб двадесетак миграната из Авганистана.

"Захваљујући брзој интервенцији ПУ Суботица, ситуација је стављена под контролу, један број лица је приведен, а остали су пребачени у Прихватни центар у Суботици", навео је Шоралов.

Грађани су на друштвеним мрежама пријавили да се на лицу места, сем полиције, налазе и ватрогасна возила.

Подсетимо, у јануару је у Сомбору дошло до пуцњаве између две групе миграната, при чему су две особе повређене.

Претходно је у јулу, на периферији Суботице, такође дошло до оружаног обрачуна две групе миграната у којем је једна особа убијена, а седам повређено, међу којима девојчица. Сукоб је настао између кријумчара.

субота, 20. април 2024.
5° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво