Читај ми!

Шпанијa, покренут процес протеривања Луке Бојовића

Министарство правде саопштило је да је обавештено, посредством Амбасаде Србије у Мадриду, да је у Шпанији отворен предмет протеривања држављанина Србије Луке Бојовића после издржане казне затвора. Из Министарства наводе да се против Бојовића у Србији у овом тренутку не води кривични поступак нити постоји кривична санкција која му је изречена.

Министарство правде је у саопштењу навело да је обавештено, посредством Амбасаде Републике Србије у Мадриду, да је у Бригади за странце и границе Генералне полицијске управе А Коруње отворен предмет протеривања српског држављанина Луке Бојовића после издржане казне затвора.

"О тачном времену и месту протеривања Луке Бојовића нисмо обавештени. Против Луке Бојовића се у овом тренутку у Републици Србији не води кривични поступак нити постоји кривична санкција која му је изречена и коју Бојовић треба да издржава", истиче се у саопштењу.

Лука Бојовић је у децембру 2014. у Шпанији осуђен на 18 година затвора, а ту казну је Врховни суд Шпаније потврдио у новембру следеће године. 

субота, 01. април 2023.
10° C

Коментари

UDRUŽENJE NACIONALNIH MANJINA MAČVANSKOG OKRUGA
Ко има право на новац из буџетског Фонда за националне мањине
UDRUŽENJE NACIONALNIH MANJINA MAČVANSKOG OKRUGA
Ко има право на новац из буџетског Фонда за националне мањине
Re: Trans šta?
Синтија Никсон открила да јој је најстарије дете трансродно
Pismenost
Ако сте и ове године донели одлуку да промените своје навике, психолози имају неколико савета
Дрмно
ЕПС ће размотрити захтев за расељавање села Дрмно