Читај ми!

Шпанијa, покренут процес протеривања Луке Бојовића

Министарство правде саопштило је да је обавештено, посредством Амбасаде Србије у Мадриду, да је у Шпанији отворен предмет протеривања држављанина Србије Луке Бојовића после издржане казне затвора. Из Министарства наводе да се против Бојовића у Србији у овом тренутку не води кривични поступак нити постоји кривична санкција која му је изречена.

Министарство правде је у саопштењу навело да је обавештено, посредством Амбасаде Републике Србије у Мадриду, да је у Бригади за странце и границе Генералне полицијске управе А Коруње отворен предмет протеривања српског држављанина Луке Бојовића после издржане казне затвора.

"О тачном времену и месту протеривања Луке Бојовића нисмо обавештени. Против Луке Бојовића се у овом тренутку у Републици Србији не води кривични поступак нити постоји кривична санкција која му је изречена и коју Бојовић треба да издржава", истиче се у саопштењу.

Лука Бојовић је у децембру 2014. у Шпанији осуђен на 18 година затвора, а ту казну је Врховни суд Шпаније потврдио у новембру следеће године. 

четвртак, 18. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво