Милош Вуксановић - нови директор компаније "Шнајдер електрик"

"Шнајдер електрик", глобални лидер у области дигиталне трансформације управљања енергијом и аутоматизације, са поносом најављује именовање Милоша Вуксановића за новог директора компаније за регион Србије и Црне Горе.

Милош Вуксановић је део компаније "Шнајдер електрик" скоро 20 година где је радећи на различитим позицијама, од управљања производима за индустријску контролу, праћења партнера и координацију на тржишту, директора продаје канала и директора продаје комерцијалне и индустријске зграде имао значајну улогу у досадашњем успеху компаније на домаћем тржишту.

Именовање Милоша Вуксановића представља потврду компаније "Шнајдер електрик" вредновању и унапређењу талената из сопствених редова. Ова одлука одражава дубоко укорењену културу компаније која препознаје важност развоја својих запослених и признање њихових доприноса.

"Почаствован сам због преузимања улоге директора "Шнајдер електрика" за регион Србије и Црне Горе. Као неко ко је већ скоро две деценије део овог система, поуздано знам да Шнајдер електрик има кључну улогу у обликовању енергетске будућности овог региона. Сигуран сам да ћу у новој улози моћи да допринесем даљој сарадњи с нашим партнерима, клијентима и запосленима како бисмо заједно наставили да нижемо изванредне тимске резултате. Остајемо посвећени локалном тржишту, проширивању портфолија услуга и производа, и пословних иницијатива како бисмо додатно подржали потребе наших клијената, као и економски раст земље кроз јачање партнерских односа и повећање броја радних места", изјавио је Вуксановић поводом именовања на место директора.

Милош Вуксановић на нову дужност ступа од 1. марта 2024. године и на тој позицији ће заменити Ксенију Карић, која је последње четири године водила компанију у Србији и Црној Гори.

 

петак, 19. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво