НЛБ Комерцијална банка: Сто хиљада евра за друштвено одговорне идеје малих регионалних бизниса

Отворене су пријаве за четврти по реду конкурс #OkvirPodrške НЛБ Групе, саопштено је из НЛБ Комерцијалне банке.

"У свету нових технологија, понекад делује као да смо заборавили на ствари које су заиста важне. Али ми верујемо у овај регион и у велика срца његових људи. Добре идеје побеђују, када добију мало подршке. Хајде да заједно изградимо боље сутра. За људе. За све што долази", наводи се у саопштењу НЛБ Комерцијалне банке.

Том поруком званично је отворена пријава на четврти по реду конкурс за мале локалне бизнисе #OkvirPodrške, у оквиру ког ће НЛБ Група подржати реализацију три најбоље регионалне идеје за одрживо и друштвено одговорно пословање.

Овогодишњи #OkvirPodrške охрабрује учеснике да пријаве иновативне пројекте који унапређују друштво, покушавајући да се суоче са изазовима попут прекомерне употребе дигиталних технологија међу младима, вршњачког насиља, кршења људских права, родне равноправности, сиромаштва, као и са изазовима деменције и других болести друштва које је све старије.

Конкурс је намењен ентузијастима, визионарима и непоколебљивим оптимистима, који верују у регион који је наш дом, у наше људе, као и у бољи квалитет живота, поручују из НЛБ Комерцијалне банке.

Укупан фонд за пројекте малих бизниса, који би требало да буду усмерени на добробит људи и друштва, и ове године износи 100.000 евра.

Као и претходних година, право учешћа имају правна лица, предузетници и предузетнице, микро и мала предузећа и газдинства, без обзира на врсту делатности.

Све што би заинтересовани требало да ураде, како би се пријавили јесте да, најкасније до поноћи, 10. марта 2024. године на сајту НЛБ Комерцијалне банке (www.nlbkb.rs/okvir) попуне једноставан онлајн формулар и у неколико реченица предоче идеју о унапређењу свог пословања на одржив начин.

По затварању Конкурса, локална комисија ће најпре одабрати 10 најбољих одрживих идеја малих бизниса из Србије, који ће се директно пласирати у велико регионално финале, у ком ће се у трци за три прве награде наћи укупно 60 одрживих идеја, односно 60 малих бизниса са седам тржишта на којима НЛБ Група послује.

"Због тога, уколико желите да унапређујете своје пословање у правцу одрживе будућности и добробит људи и друштва – посетите сајт НЛБ Комерцијалне банке већ данас и уоквирите своју идеју правом подршком", закључује се у саопштењу банке.

петак, 17. мај 2024.
15° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара