Читај ми!

Права прилика за паметну одлуку: Понуда стамбених кредита са комбинованом каматном стопом НЛБ Комерцијалне банке

Без обзира на то да ли желите да купите, изградите, проширите или само реновирате свој стан или кућу, НЛБ Комерцијална банка има сигурно решење за све ваше потребе – стамбене кредите са фиксном каматом и непромењеном ратом током првих 36 месеци отплате.

Понуда кредита, који захваљујући комбинованој каматној стопи пружају изузетну сигурност и флексибилност у отплати, важи све до 30. новембра и подразумева износе од 12.000 до 300.000 евра и период отплате од 96 до 360 месеци, без додатних трошкова осигурања.

За оне који кредит желе да искористе за куповину прве некретнине, постоји посебна погодност с минималним учешћем од 10 одсто, износом од 12.000 евра до 100.000 евра и периодом отплате од 96 до 240 месеци.

Позивамо вас да посетите сајт НЛБ Комерцијалне банке и упознате се са свим детаљима и репрезентативним примерима понуде.

Искористите већ данас праву прилику за паметну одлуку, и решите своје стамбено питање на сигуран и флексибилан начин, уз стамбене кредите са комбинованом каматном стопом.

среда, 29. новембар 2023.
5° C

Коментари

Novcanice
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Macka i maticnjak
Крећете на пут и водите љубимца - како могу да помогну валеријана и матичњак
Oči su najlepši 'prozori na svetu'....
Длаке из ока? И то је могуће!
Pa
Tестирање вакцине против рака дојке
Dlaka iz ugla oka
Длаке из ока? И то је могуће!