РАИ снима емисију о Србији

Италијанска телевизија РАИ снима емисију о везама Србије и Италије. Акценат ће бити на римском наслеђу, италијанским инвестицијама у Србији, као и Италијанима који живе у Србији.

Група новинара Телевизије РАИ интернационал допутовала је у Србију, ради снимања емисије о везама две земље.

Акценат у емисији биће на римском наслеђу, италијанским инвестицијама у Србији, као и на Италијанима који живе у Србији, саопштила је Туристичка организација Србије, која је организовала долазак новинара.

Планирано је да се екипа креће "путем римских царева" и обиђе већи број градова - од Београда и Крагујевца до Ниша, Новог Сада, Сремске Митровице и Зрењанина.

Италијански новинари ће боравити у Србији до 20. септембра, а програм њиховог путовања се организује у сарадњи са локалним туристичким организацијама.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 17. јун 2024.
27° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије