Читај ми!

Председник Вучић и министри честитали верницима Рамазански бајрам

Председник Србије Александар Вучић и министри у Влади Србије честитали су Рамазански бајрам верницима исламске вероисповести.

Председник Србије Александар Вучић честитао је Рамазански бајрам Ријасету Исламске заједнице Србије, главном муфтији и председнику Мешихата Исламске заједнице у Србији, као и свим верницима исламске вероисповести.

"Поводом Рамазанског бајрама упућујем искрене честитке свим верницима исламске вероисповести у Републици Србији. Након месеца Рамазанског поста, испуњеног праштањем и доброчинствима, срдачно желим да велики празник проведете са породицом и пријатељима, у добром здрављу, срећи и благостању", наводи се у честитки.

Председник је навео да Рамазански бајрам вековима даје племенити подстрек да се срца испуне добротом и праштањем.

"У временима искушења, када се свет налази на историјској прекретници, дубоко верујем да ћемо наставити да мудро и предано радимо за бољу садашњост и још бољу будућност наше Србије. Уверен сам да напорима које заједнички улажемо градећи дијалог, уз брижљиво неговање пријатељства и поверења, учвршћујемо трајне и постојане темеље за будуће генерације. Нека радост мира, благостања и напретка буду наши узвишени циљеви на добро свих грађана Републике Србије", пише у честитки председника Вучића.

Рамазански бајрам верницима су честитале и министарке културе и правде, Маја Гојковић и Маја Поповић, као и министри за права мањина, одбрану и спољне пословеТомислав Жигманов, Милош Вучевић и Ивица Дачић.

недеља, 05. мај 2024.
25° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара