Читај ми!

ПРОНАЂИ МЕ! Други дан потраге за двогодишњом девојчицом – полиција обуставила претрагу терена у околини Бора

Од јуче траје потрага за двогодишњом девојчицом Данком Илић из околине Бора. МУП је саопштио да је након 27 сати детаљне претраге терена полиција обуставила даљу претрагу с обзиром на то да сви досадашњи резултати указују да се девојчица не налази на овом подручју површине од око 10 квадратних километара. Полиција наставља интензиван оперативан рад у циљу утврђивања свих чињеница и околности у вези са нестанком детета, о чему ће јавност бити благовремено обавештена.

ПРОНАЂИ МЕ! Други дан потраге за двогодишњом девојчицом – полиција обуставила претрагу терена у околини Бора ПРОНАЂИ МЕ! Други дан потраге за двогодишњом девојчицом – полиција обуставила претрагу терена у околини Бора

Девојчица Данка Илић, која је нестала јуче у 13.45 у борском насељу Бањско Поље, има смеђу косу, браон очи и висока је око 85 центиметара.

У тренутку нестанка имала је маслинасто зелену јакну, љубичасте панталоне, црне патике и косу везану у реп.

Девојчица је нестала на неприступачном терену, обраслом густом шумом. Током поподнева подигнути су и дронови са термовизијским камерама, а терен претражују и хеликоптери.

"То је приградско насеље које има и врло незгодан терен. Ту су шуме и потоци. На самом крају тог места се десио нестанак наше мале суграђанке", рекао је градоначелник Бора Александар Миликић.

Киша која је падала током дана додатно је отежавала потрагу.

Током јучерашњег дана за њом је трагало око 2.000 људи.

На терену су полицајци, жандармерија, ватрогасци-спасиоци, припадници добровољног ватрогасног друштва и Горске службе спасавања.

Акцији су се прикључили и грађани Бора, пријатељи и породица нестале девојчице којима је препоручено да се током ноћи врате кућама како не би ометали псе трагаче и да се поново прикључе ујутру.

Министар унутрашњих послова Братислав Гашић, који је касно синоћ стигао у Бањско поље, рекао је јутрос да окупљени добровољци, који желе да се укључе у потрагу то могу да учине у координацији са полицијом.

Уколико имате било какве информације позовите полицију на број телефона 192.

 

субота, 27. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво