Читај ми!

Цариници открили БМВ сакривен испод цераде камиона и спречили кријумчарење "поршеа"

Царински службеници на испостави Горњи Милановац открили су 29. фебруара испод цераде камиона сакривен аутомобил. На граничном прелазу Батровци, за викенд, спречен покушај да се из земље преко границе превезе луксузни аутомобил "порше", саопштила је Управа царина.

Случај је откривен када је царински службеник изашао да обави преглед пристиглог камиона који је према документацији из Словеније ка Србији превозио товар сировина за производњу боја и лакова и када је након уклањања цераде, у товару поред пријављене робе уочен и БМВ без регистарских ознака.

За утовар је било потребно ангажовати виљушкар, а потом га и добро обезбедити да се не би померао током вожње, наводи Управа царина.

Такође, службеници Управе царина су за викенд на граничном прелазу Батровци спречили покушај да се из земље преко границе превезе луксузни аутомобил ''Porsche Panamera 4s'' чија је вредност процењена на више од 77.000 евра, саопштила је Управа царина.

Како се наводи, случај је откривен када је на излаз из земље пристигао скупоцени аутомобил стране регистрације за чијим је воланом био српски држављанин, који је на питање царинског службеника да ли има нешто да пријави, одговорио одрично, да би током детаљне контроле утврђено да он заправо није власник возила којим се упутио у иностранство.

Будући да он у тренутку контроле није поседовао ни боравишну ни радну визу у иностранству, што је предуслов за управљање возилом са страним регистарским ознакама, ауто је привремено задржан до окончања поступка.

недеља, 21. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво