Читај ми!

Искористи попусте уз "Moj MAXI" и прати колико си уштедео

Да ли сте знали да постоји апликација која осим што пружа бројне погодности, попусте и персонализоване промоције при свакодневној набавци, корисницима нуди и могућност увида у то колико су уштедели сваког месеца пратећи акције?

Реч је о новој функционалности купцима већ добро познате "Moj MAXI" апликације лојалности. Унапређена верзија лансирана је почетком новембра, а осим новог, савременог дизајна који је чини још једноставнијом и интуитивнијом за употребу, свим корисницима донела је и нову погодност.

Тако, уз разноврсне бенефите и додатне попусте које су навикли да остварују уз "Moj MAXI", купци сада имају прилику и да сагледају колико су пратећи акције уштедели у Макси, Мега Макси или Шоп енд гоу продавницама. Ова новина огледа се у детаљном приказу појединачних, месечних и укупно остварених уштеда, али и самих потрошњи по рачуну, пружајући купцу јасан и прегледан увид у детаље његове куповине на једном месту.

Погодност "Моја уштеда" само је један у низу бенефита који су доступни уз "Moj MAXI" апликацију лојалности. Захваљујући савременом алгоритму који памти изборе при куповини, апликација купцу сваке недеље доноси персонализовани сет промоција прилагођен његовим личним навикама у куповини.

Осим тога, уз апликацију лојалности купци могу уживати и у додатним попустима на више од 50 артикала који су снижени и до 50 одсто сваке недеље, као и у сезонским додатним попустима. Учествовање у програмима лојалности још је једноставније уз "Moj MAXI" јер се налепнице могу сакупљати дигитално и делити са пријатељима, а опција награђивања лојалности одабраним брендовима доноси могућност добијања попуста на куповину или гратис производ.

Апликација броји више од 1,3 милиона корисника, а о квалитету погодности које "Moj MAXI" нуди говори и преко 19.000 рецензија које су резултирале да "Moj MAXI" апликација увек буде у самом врху на најпопуларнијим платформама за преузимање апликација.

Преузимање апликације је бесплатно, једноставно и доступно на оперативним системима паметних телефона (Android, IOS и Harmony OS). Може се користити у свим Макси, Мега Макси и Шоп енд гоу продавницама.

За више информација, посетите сајт Максија – maxi.rs/sr/moj-maxi-aplikacija.

субота, 04. мај 2024.
20° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се