Читај ми!

Јаке полицијске снаге код Хоргоша и Суботице; Гашић: Контролисаћемо све хотеле, хостеле и собе на дан

Јаке полицијске снаге и даље су на подручју Хоргоша и Суботице, уз границу са Мађарском, после последњег оружаног сукоба миграната у ком су погинула три мигранта, а један повређен. Министар унутрашњих послова Братислав Гашић уверава да ће учинити све да на сваком милиметру грађани буду безбедни.

Министар Гашић каже да је ноћас од 3 сата кренуло ангажовање Министарства унутрашњих послова, као и да операцијом руководи генерал Дејан Луковић.

"Надам се да већ колико наредних петнаестак дана, а ми одавде нећемо да се склонимо док и последњи починилац било којег кривичног дела, изазивања било каквих инцидената, пуцњаве и свега, не буде склоњен са територије Суботице, Кикинде, Сомбора. Суботица од ноћас је за њих заборављен град", поручује Гашић.

"У свим хостелима, хотелима, собама на дан урадићемо прегледе и сви они који су до сада имали сигурно уточиште у тим просторима биће пронађени стране Министарства унутрашњих послова. Такође, поручујем и свим таксистима да се не љуте на Министарство унутрашњих послова због одузимања аутомобила, јер они на неки начин јесу саучесници у кријумчарењу миграната", додао је Гашић.

Три мигранта су страдала, а један повређен у међусобном ватреном обрачуну који се јуче догодио у напуштеним објектима некадашњег пољопривредног добра "Бачка" у близини насеља Хоргош.

Полиција у Кањижи ухапсила је шест особа – четворицу држављана Авганистана и двојицу држављана Турске, због постојања основа сумње да су извршили кривичнo делo недозвољена производња, држање, ношење и промет оружја и експлозивних материја, саопштио је МУП.

понедељак, 26. фебруар 2024.
14° C

Коментари

Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво