Читај ми!

Ђоковић о новој линији за Чикаго: "Ер Србија" сервира ас до аса

После Њујорка, до којег је почела да лети 2016. године, “Ер Србија“ сада лети и до Чикага. Свака част, заиста шампионски, наша авио-компанија сервира ас до аса, поручује наш најбољи тенисер Новак Ђоковић.

Новак Ђоковић истиче да је захвалан што је први авион који је стигао у Србију у бојама “Ер Србије“ пре 10 година назван његовим именом.

“Зато са великим интересовањем увек пратим раст и развој наше националне авио-компаније. После Њујорка, до којег је почела да лети 2016. године, ‘Ер Србија‘ од данас лети и до Чикага. Свака част, заиста шампионски, наша авио-компанија сервира ас до аса“, поручује Ђоковић.

“Сигуран сам, с обзиром на јако велики број наших људи који живи у српској заједници у Чикагу и око Чикага, да ће бити много радосних људи што ће имати директну линију са родним градом и са родном земљом“, додао је Ђоковић.

Национална авио-компанија “Ер Србија“ отворила је јуче авио-линију Београд–Чикаго–Београд, чиме је наш авио-превозник у своју понуду, након Њујорка, уврстио још једну атрактивну дестинацију у САД.

Први авион "Ер Србије" у Чикагу свечано је дочекан на Међународном аеродрому "О'Хер" уз водене топове.

Тим поводом, авио-компанија “Ер Србија“ организовала је свечани пријем у Културном центру у Чикагу, уз пригодан културно-уметнички програм.

Пријем је почео песмом "Тамо далеко", у извођењу наше познате уметнице Јелене Томашевић, уз водитељку Јелену Гавриловић и модну ревију џемпера Maridruna Made in Serbiа.

субота, 20. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво