Читај ми!

Председник Вучић и министри честитали верницима Васкрс

Председник Србије Александар Вучић и министри у Влади Србије честитали су Васкрс верницима који данас славе највећи хришћански празник.

Александар Вучић је на Инстаграму објавио видео честитку са офарбаним васкршњим јајим, уз традиционални поздрав "Срећан Васкрс! Христос воскресе".

Мали: Васкрс је време да покажемо толеранцију и разумевање

Свим верницима Васкрс је честитао и министар финансија Синиша Мали, уз жељу да празник који симболизује победу живота проведу у добром здрављу и срећи, испуњени миром и спокојем.

"Васкрс је време да се посветимо ближњима, али и да покажемо хуманост, поштовање, толеранцију и разумевање према свима који су другачији и различити. То је прилика да се подсетимо на хришћанске вредности и испунимо наша срца љубављу, добротом, праштањем", навео је Мали на Инстаграму.

Мали је истакао да једино заједно, сложни, негујући љубав и гледајући унапред, можемо допринети напретку и просперитету Србије, а све за добробит нашег народа.

"Нека нас празник над празницима надахне мудрошћу и ојача дух блискости и јединства како бисмо се лакше и боље изборили са свим изазовима и недаћама пред којима се налази наша земља и читав свет", истакао је министар Мали.

Кркобабић: Нека дан Христовог васкрсења оснажи нашу веру

Министар за бригу о селу Милан Кркобабић честитао је Васкрс паријарху српском Порфирију, свештенству и верницима.

"Нека дан Христовог васкрсења, као симбол смисленог човековог битисања и неусахле наде, оснажи нашу веру и одлучност у достојанственом суочавању са озбиљним изазовима савременог света. Православним верницима који живе и раде у селима Србије желим да буду сложни и удружени, уз поштовање националних верских и политичких различитости и да у миру и са међусобним разумевањем наставе мисију јачања породице, препорода села и очувања Републике Србије", навео је Кркобабић у честитци, уз традиционални поздрав "Христос Воскресе - Ваистину Воскресе!".

понедељак, 29. април 2024.
26° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво