Читај ми!

Возови између Београда и Новог Сада саобраћају само једним колосеком, очекују се кашњења и отказивања полазака

Путнички воз "Србија воза", који је саобраћао из Новог Сада за Београд, зауставио се у 14.55 сати на отвореној прузи између Инђије и Бешке, јер је на левом колосеку на овој деоници наишао на олабављени возни вод контактне мреже изнад пруге. Железнички саобраћај обустављен је на том колосеку и тренутно се одвија само по једном, десном колосеку на овој прузи.

Како се наводи у саопштењу Инфраструктуре железнице Србије, дежурне екипе за контактну мрежу су на лицу места, како би отклониле квар и утврдиле узрок због кога се олабавио возни вод контактне мреже изнад пруге.

Један од могућих узрока да се олабави возни вод изнад пруге може бити и покушај крађе делова контактне мреже, додаје се у саопштењу.

Железнички саобраћај између Београда и Новог Сада обустављен је на том колосеку и тренутно се одвија само по једном, десном колосеку на овој прузи.

То је, како се наводи, изазвало поремећај у функционисању железничког саобраћаја на новосадској прузи, због чега ће бити кашњења и отказивања путничких возова између Београда и Новог Сада.

"Стручне службе настоје да што пре отклоне квар на контактној мрежи, како би железнички саобраћај између Београда и Новог Сада што пре био нормализован. Инфраструктура железнице Србије извињава се путницима и корисницима услуга због измена у организацији саобраћаја возова", закључује се у саопштењу.

недеља, 02. јун 2024.
29° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије