Читај ми!

Пронађен изгорели аутомобил нестале породице Ђокић

Између села Доња Трнава и Тешица пронађен је спаљени аутомобил за који се сумња да припада породици Ђокић из Алексинца која је нестала пре шест дана, сазнаје РТС.

У спаљеном аутомобилу који припада породици Ђокић из Алексинца нема тела, незванично сазнаје РТС.

Министар унутрашњих послова Александар Вулин изјавио је да је полиција у потрази за породицом Ђокић ангажовала све јединице, истакавши да се никада до сада није десило да нестане цела једна породица без иједног мотива.

"Дигли смо хеликоптере, ангажовани су рониоци Жандармерије, тражимо их на све стране, проверили смо стан, разговарали са свим члановима њихове породице, тражимо их и даље", рекао је Вулин за Пинк и додао да је реч о неконфликтној породици која нема никакву проблематичну прошлост.

Министар је позвао све људе који имају било какву информацију о породици Ђокић да се јаве и указао да полиција неће одустати од потраге за члановима ове породице.

Подсетивши да су рониоци Жандармерије претражили цело Бованско језеро и да у њему нису ништа нашли, министар је рекао да су и хеликоптери претраживали терен и да ни они такође нису ништа пронашли.

Према његовим речима, приликом нестанка члановима породице су се истог секунда искључили мобилни телефони.

Трочлана породица Ђокић – Горан, Гордана и њихова ћерка Лидија, недељу су провели код Горанове мајке, снахе и братанице у Моравцу, селу код Алексинца. 

Они су породичну кућу напустили око поноћи, а како је РТС-у рекла Горанова мајка, она након тога више није успела да ступи у контакт са њима.

То је одмах пробудило сумњу код ње, јер се са сином и члановима његове породице чула свакодневно по више пута. Тражили су их у стану, установили су да нема аутомобила и да је стан закључан. Схватили су да нешто није у реду па су у уторак увече нестанак пријавили полицији.

Званично се зна да је последњи забележени траг снимак са видео-надзора из перионице аутомобила на путу Моравац–Алексинац, десетак минута након поноћи. Даље се не зна ништа, па чак ни то да ли су стигли до зграде у којој станују.

Ова породица је позната у Алексинцу по томе што држе једну од најстаријих мењачница у граду. 

субота, 25. мај 2024.
22° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије