Читај ми!

Саучешће председника Вучића поводом смрти Мирослава Лазанског

Председник Србије Александар Вучић и министри у Влади Србије упутили су саучешће поводом смрти амбасадора Србије у Русији Мирослава Лазанског.

Председник Александар Вучић је изразио најдубље саучешће породици Мирослава Лазанског и свим људима који су га искрено волели.

"Србија је изгубила великог човека, свог амбасадора у Руској Федерацији, једног од најбољих познавалаца геополитичких прилика, војне стратегије и тактике, изузетног новинара и публицисту и, пре свега, доброг човека. Човека, који је Србију волео више од свега. Хвала му за све што је урадио за нашу земљу и нека му је вечна слава", написао је Вучић.

Селаковић: Биће упамћен као велики и искрен патриота

Телеграм саучешћа породици поводом смрти Мирослава Лазанског упутио је и министар спољних послова Никола Селаковић.

"Са неизмерним жаљењем примио сам вест о смрти нашег драгог и цењеног амбасадора и изузетног новинара Мирослава Лазанског, а пре свега врхунског професионалца и доброг човека који је одувек свим срцем био уз Србију и наш народ", навео је Селаковић.

Истакао и да је Лазански био врстан новинар, публициста и један од наших најбољих познавалаца геополитичких прилика у свету, додајући да ће бити упамћен као велики и искрен патриота.

Саучешће поводом смрти Мирослава Лазанског упутили су и министар пољопривреде, шумарства и водопривреде Бранислав Недимовић, министарка културе и информисања Маја Гојковић и председник Народне скупштине Ивица Дачић.

Амбасадор Србије у Русији, дугогодишњи новинар Политике и војни аналитичар Мирослав Лазански изненада је преминуо у Београду.

субота, 25. мај 2024.
21° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије