Читај ми!

Гинеколог дошао пијан у нишку клинику

Суспендован Братислав Тодоровић, лекар Гинеколошко-акушерске клинике у Нишу, јер је на клинику дошао у видно пијаном стању, а затим покушао да се физички обрачуна са обезбеђењем.

Директор Клиничког центра у Нишу Зоран Радовановић рекао је Танјугу да је од Братислава Тодоровића тражено да се удаљи са посла, али да је он ипак отишао на одељење.

Интервенција је продужена уз позивање шефа обезбеђења, директора клинике и полиције.

Радовановић је додао да је касније комисијски установљено да је лекар дошао на клинику под дејством алкохола и да су изјаве потписали сви који су радили, лекари и помоћно особље.

После добијања извештаја, ја сам лекара суспендовао и покренут је против њега дисциплински поступак, додао је Радовановић и напоменуо да је о том инциденту обавестио министра здравља.

У нишкој полицији је потврђено да је против Б. Т. поднета прекршајна пријава због нарушавања јавног реда и мира.

Тодоровић је октобра прошле године правноснажно осуђен на годину и по дана због примања мита, а Радовановић је рекао да та пресуда још увек није стигла у Клинички центар.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 16. јун 2024.
19° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије