Повређени полицајац и возач стабилно

Возач и дежурни полицајац, који су задржани на Војно-медицинској академији због опекотина изазваних у инциденту на плацу ''Паркинг сервиса'' на Старом сајмишту, нису животно угрожени и у стабилном су стању.

Инцидент се догодио синоћ када је возач П. Л. (39) са две флаше бензина полио себе и двојицу дежурних полицајаца, револтиран због казни које је добио за непрописно паркирање.

"Један полицајац је одмах пуштен, док је М.Д. (26) задржан на лечењу, заједно са нападачем", речено је Танјугу у Служби за односе са јавношћу ВМА.

''Паркинг сервис'' је саопштио да је П. Л. у току дана два пута заредом направио саобраћајни прекршај, паркирајући возило непрописно, а након што су му радници први пут уклонили аутомобил, побегао је са плаца паркинга тако што је пробио рампу.

Исто возило је касније током дана поново затечено у прекршају и пребачено на плац ''Паркинг сервиса'' на Старом сајмишту и П.Л. је, у тренутку када је дошао да преузме аутомобил, узео флаше са бензином и њима полио себе и дежурне полицајце.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 16. јун 2024.
20° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије