Читај ми!

Савићев списак за припреме у Требињу и турнир на Сардинији

Селектор ватерполо репрезентације Србије Дејан Савић саопштио је списак играча за припреме у Требињу и на Сардинији пред Европско првенство у Сплиту.

Ватерполисти Србије у уторак путују за Требиње на почетак припрема пред Европско првенство а селектор јр истакао да је пред селекцијом велики и напоран посао.

"Настављамо са радом по плану, огроман је посао пред нама и сви морају да буду у погону. Имамо неке ровите играче попут Јакшића и Лазића за које смо проценили да је боље да се припремају и опораве у Београду. Готово је извесно да ћемо 6. августа одиграти званичну утакмицу са Црном Гором. После Требиња одлазимо на Сардинију где ћемо играти на турниру са Италијом, Хрватском и Грчком", изјавио је Савић за сајт Савеза.

У Требиње путују: Димитрије Ристичевић (Панатинаикос), Лазар Добожанов (Раднички), Владимир Мишовић (Црвена Звезда), Сава Ранђеловиц (Вашаш), Радомир Драшовић (Нови Београд), Лука Пљеванчић (Раднички), Ðорђе Вучинић (Нови Београд), Душан Мандић (Нови Београд), Виктор Рашовић (Нови Београд), Никола Лукић (Раднички), Немања Вицо (Раднички), Ðорђе Велкић (Ортида), Богдан Гавриловић (Раднички), Страхиња Рашовић (Нови Београд), Огњен Стојановић (Шабац), Марко Радуловић (Раднички), Василије Мартиновић (Нови Београд), Вук Милојевић (Црвена звезда) и Филип Бранковић (Раднички).

четвртак, 08. јун 2023.
18° C

Коментари

Operacija ingvinalne kile
Одговори лекара, 21. 6. 2014.
Pornografija
Зависност од порнографије нема никакве везе са сексом, тврди терапеут
Zujanje
Зујање у ушима није безазлено
Paraplegija
Прва операција кичмене мождине матичним ћелијама у Србији!
Zujie vec 10 godina, and counting
Зујање у ушима није безазлено