Читај ми!

Вајда: Нисам очекивао да ће се Ђоковић и Иванишевић разићи

Некадашњи тренер Новака Ђоковића Марјан Вајда каже да није очекивао да ће најбољи тенисер света прекинути сарадњу са Гораном Иванишевићем.

Новак Ђоковић је на мастерсу у Монте Карлу отворио ново поглавље каријере пошто је уочи турнира прекинуо дугогодишњу сарадњу са Гораном Иванишевићем, а у улози тренера најбољег тенисера света први пут се нашао Ненад Зимоњић.

Некадашњи Ђоковићев тренер Марјан Вајда, који је једно време заједно са Иванишевићем био у Новаковом тиму, каже да је изненађен прекидом сарадње Србина и Хрвата.

"Нисам очекивао да ће се разићи, искрено. Сазнао сам о свему, као и други, из новина, тако да сам мишљење могао да формирам само на основу тих информација", рекао је Вајда.

Напомиње да притисак није само на тенисерима...

"Изненадио сам се јер је Новак последњих година био јако добар са Иванишевићем. Причао сам и раније да тренери такође осећају страшан притисак и могуће је да се Горан од тога уморио. У фудбалу нико не тражи појединца да га окриви, нико не пита да ли је тренер погрешно припремио меч, док у тенису чим играч изгуби, одмах се прст кривице упире у тренера", истакао је Вајда у подкасту са чувеним италијанским новинаром Убалдом Сканагатом.

Ђоковићева сарадња са Ненадом Зимоњић почела је успешно, пошто је српски тенисер стигао до четвртфинале мастерса у Монте Карлу, где ће данас око 15.00 играти против Аустралијанца Алекса де Минора.

уторак, 30. април 2024.
20° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво