Томи Пол рутински са Нардијем, фаворити у четвртфиналу Индијан Велса

Познати су сви четвртфиналисти мастерса у Индијан Велсу. У борби за полуфинале неће бити Италијана Луке Нардија, који је у трећем колу елиминисао најбољег тенисера света Новака Ђоковића.

Након Карлоса Алкараза, Александра Зверева, Јаника Синера и Јиржија Лехечке, који су још јуче обезбедили пласман у четвртфинале мастерса у Индијан Велсу, у борби за полуфинале придружила су им се још четворица тенисера.

Међу њима није млади Италијан Лука Нарди, који је у трећем колу направио сензацију победом над Новаком Ђоковићем, пошто га је рутински у осмини финала надиграо Американац Томи Пол - 6:4, 6:3.

Пол ће у четвртфиналу играти против деветог тенисера света Каспера Руда, који је након велике борбе у три сета елиминисао француског ветерана Гаела Монфиса - 3:6, 7:6(7:3), 6:4.

Међу осам најбољих пласирао се и Рус Данил Медведев којем најбољи бугарски тенисер Григор Димитров није могао да парира - 6:4, 6:4.

Медведева у борби за полуфинале чека Холгер Руне. Данац је у три сета савладао америчког тенисера Тејлора Фрица - 2:6, 7:6(7:2), 6:3.

Ема Наваро избацила Сабаленку

И у конкуренцији дама се зна ко ће играти у четвртфиналу турнира у калифорнијској пустињи.

Од раније познати парови су Ига Швјонтек - Каролина Возњацки и Анастасија Потапова - Марта Костјук, а придружиле су им се још четири тенисерке.

Подвиг је направила Американка Ема Наваро победом над другом тенисерком света Арином Сабаленком - 6:3, 3:6, 6:2.

За пласман у полуфинале играће још једна америчка тенисерка - Коко Гоф. Она је лако у осмини финала елиминисала Белгијанку Елиз Мертенс - 6:0. 6:2.

Наредна противница треће на ВТА листи биће Кинескиња Јуе Јуан, 49. играчица света, која је надиграла Дарију Касаткину из Русије - 4:6, 6:4, 6:3.

У четвртфиналу Индијан Велса је и Гркиња Марија Сакари након што је у претходној рунди победила противницу из Француске Дајану Пери - 6:2, 3:6, 6:3.

Парови четвртфинала Индијан Велса (мушкарци):
Пол - Руд
Медведев - Руне
Лехечка - Синер
Зверев - Алкараз

Парови четвртфинала Индијан Велса (жене):
Швјонтек - Возњацки
Потапова - Костјук
Јуан - Гоф
Сакари - Наваро

уторак, 30. април 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво