Рубљов дисквалификован јер је опсовао судију, пријавио га сународник

Руски тенисер Андреј Рубљов дисквалификован је у полуфиналу турнира у Дубаију након што је опсовао линијског судију, што је чуо и супервизору пријавио други линијски судија – Рус.

Веома необичној и бизарној ситуацији сведочили су гледаоци узбудљивог првог полуфинала АТП турнира у Дубаију, у којем су се састали руски тенисер Андреј Рубљов и Александар Бублик из Казахстана.

Све је почело док је на семафору писало 1:1 у сетовима (6:7, 7:6) и 6:5 за Бублика у одлучујућем сету.

Након изгубљеног поена, Рубљов је бесно пришао линијском судији и викао на њега, незадовољан што није досудио аут раније током размене.

Реаговала је судија у столици Миријам Блеј и позвала супервизора Роналда Хепфера. Он је изашао на терен и поразговарао са линијским судијом на којег се Рубљов наљутио, али и са другим – Русом који је пријавио да је чуо како је његов сународник на руском језику опсовао колегу.

Рубљов је, у потпуној неверици, жустро објашњавао супервизору и заклињао се да се жалио на одлуку судије, али да није рекао ништа на руском и ништа ружно.

Распарава се распламсала, али је супервизор у својеврсном суочавању очи у очи одлучио да поверује линијском судији из Русије и Рубљов је дисквалификован.

Бублик је био збуњен, тражио је да се меч настави, али све је већ било завршено, мада је Рубљов покушао да настави разговор са супервизором и поново објасни да није опсовао.

Није вредело, па ће Казахстанац у финалу турнира у Дубаију играти против Француза Уга Умбера који је у другом полуфиналу савладао четвртог тенисера света Данила Медведева, још једног Руса.

субота, 18. мај 2024.
24° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара