Читај ми!

Нори вербално напао Ђоковића: Извинио сам се Новаку, а нисам видео да је он узвратио

Британски тенисер Камерон Нори вербално је напао Новака Ђоковића, ког је ударио лоптицом током меча у Риму, тврдњом да је Србин требало њему да се извини због касног доласка на дуел осмине финала мастерса у главном граду Италије.

Британац је смеч ударцем погодио Ђоковића на мрежи у ситуацији кад је Србин био окренут леђима и када је већ предао поен у четвртом гему другог сета. 

"Ја сам се одмах извинио Новаку, нисам га видео да је то исто урадио. Погледао сам горе, ударио лоптицу, нисам видео да се окренуо и да се већ предао у том поену. Ја сам само желео да дођем до победе. То је био један од оних мечева у којима је Ђоковић један од најбољих на свету и желео сам да одиграм најбоље што могу пред Ролан Гарос", истакао је Нори.

Најбољи српски тенисер Новак Ђоковић изјавио је након дуела да не разуме понашање Британца Камерона Норија током меча осмине мастерса у Риму.

"Не мислим да сам славио поене њему у лице. Сви који ме добро познају знају да сам понекад гласан на мечевима, а некад нисам. Имао сам проблема са куком и зато сам тражио медицински тајм-аут, све је то било по правилима", казао је Нори.

Меч осмине финала у Риму каснио је 13 минута, а Нори је то посебно апострофирао.

"Желео је додатно време са физиотерапеутом, а меч је био заказан у 11 сати. Изашао је рецимо у 11:12 или 11:13, мислим да није видео никакав проблем у томе. Није ми рекао ни реч и ниједног тренутка се није извинио. После 15 минута је играч дисквалификован, а ја сам наставио само да се загревам. Никада то нисам видео у каријери, али верујем да је то све у складу са правилима, бар су ми тако рекли", закључио је Нори.

недеља, 10. децембар 2023.
4° C

Коментари

Soraja
Шарлен од Монака – услови да се избегне развод
2ЈТ (за оне који нису са ДорЋола је ДВАЈТ
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Rocester Ny
Добротвор из Канаде
Deca
Чуваркућа – Моћна биљка за дуг и здрав живот
Leskovac
Бесплатна вантелесна оплодња и у Нишу