Читај ми!

Алкараз убедљив на старту Ролан Гароса, Вавринка у маратону савладао Рамоса

Први тенисер света Карлос Алкараз убедљиво је савладао Флавија Коболија 3:0 (6:0, 6:2, 7:5) у првом колу на Ролан Гаросу. Стан Вавринка после више од четири и по сата бољи од Алберта Рамоса, Фоњини са 3:0 декласирао Оже-Алијасима.

Карлос Алкараз није имао проблема против годину дана старијег Италијана Коболија на старту овогодишњег Ролан Гароса, однео је убедљив тријумфа за нешто мање од два сата тениса - 6:0, 6:2, 7:5.

Први носилац на гренд слему у Паризу показао је да је у одличној форми и 21-годишњем Италијану дозволио да заигра тек у трећем сету.

Први део игре Шпанац је добио без освојеног гема, у другом противнику препустио само два, док је Коболи највећи отпор пружио у трећем сету.

Алкараз ће у другом колу играти против Јапанца Тара Данијела.

Најдужи меч дана одиграли су ветерани Стан Вавринка и Алберт Рамос, а после више од четири и по сата тениса тријумф је однео Швајцарац - 7:6, 6:4, 6:7, 1:6, 6:4.

Вавринка ће у другом колу играти против Аустралијанца Танасија Кокинакиса.

Занимљив меч одиграли су Фабио Фоњини и Феликс Оже-Алијасим, а Италијан је однео победу у три сета - 6:4, 6:4, 6:3.

У друго коло пласирао се и Хрват Борна Ћорић, који је после више од четири сата игре савладао Факунда Корију из Аргентине - 7:6, 6:7, 6:3, 6:3.

Новак Ђоковић је победом против Ковачевића почео наступ у Паризу, док су Хамад Међедовић против Маркоса Ђирона и Душан Лајовић против Жижен Женга забележили поразе.

четвртак, 28. март 2024.
21° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво