Читај ми!

Дејвис куп селекција Србије: Браво Новаче, поносни смо на тебе

Дејвис куп репрезентативци Србије након тријумфа најбољег тенисера света Новака Ђоковића у Мелбурну, окупили су се на аеродрому "Никола Тесла" у Београду, упутили честитке колеги за његов десети трујумф на теренима Отвореног првенства Аустралије и освајањe 22. гренд слем трофеја у каријери, па отпутовали за Норвешку.

Тим Србије гостоваће у Ослу репрезентацији Норвешке у оквиру квалификација Светске групе 2023. Меч за пласман у групну фазу финалног турнира Светске групе Дејвис купа 2023. између Норвешке и Србије на програму је 3. и 4. фебруара у хали "Осло Тенис Арена" на брзој подлози.

"Браво Новаче, поносни смо на тебе. На крилима твог тријумфа одлазимо пут Осла где желимо да наставимо твојим шампионским стазама, забележимо победу над Норвешком и пласирамо се у групну фазу Светске групе Дејвис купа 2023", рекли су у један глас Дејвис куп репрезентативци Србије.

Селектор Дејвис куп репрезентације Србије Виктор Троицки одлучио се за следећи састав у мечу против Норвешке: Миомир Кецмановић (27. на АТП листи у синглу), Филип Крајиновић (54), Ласло Ђере (68), Хамад Међедовић (253) и Никола Ћаћић (82. на АТП листи дублова).

петак, 26. април 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво