Читај ми!

Ни данас неће бити одлуке министра о депортацији Ђоковића

Алекс Хок, министар за имиграције у Федералној влади Аустралије, ни данас неће донети одлуку о укидању визе и депортацији Новака Ђоковића, потврђено је "Ејџу" и "Сиднеј морнинг хералду". Хок и даље разматра одлуку да искористи дискреционо право као министар и наложи депортацију Ђоковића, али је потврђено да то неће учинити данас.

То значи да ће се сага о депортацији и визи Новака Ђоковића у Аустралији пренети и на седми дан, преносе аустралијски медији.

Како се наводи, министар Хок и даље разматра ситуацију и одлуку није могао да донесе упркос томе што је очекивано да исто уради пред почетак жреба за Аустралијан опен.

Жреб је првобитно одложен, претпостављало се баш из тих разлога, али је одржан и светски "број 1" је сазнао противнике на путу до десете титуле у Мелбурн парку.

Новак ће на почетку играти против Миомира Кецмановића, а у његовој половини жреба су Александер Зверев и Рафаел Надал.

Премијер Аустралије Скот Морисон током дана је одржао ванредно обраћање медијима, сви су мислили да ће говорити о Ђоковићу, али о њему није било ни речи, па се и даље чека одлука министра.

Србин је, у међувремену, наставио са припремама за први гренд слем сезоне и одржао нови тренинг на терену "Род Лејвер арене".

Аустралијан опен на програму је од 17. до 30. јануара, а у мушкој конкуренцији титулу би требало да брани управо Ђоковић.

понедељак, 05. јун 2023.
14° C

Коментари

Operacija ingvinalne kile
Одговори лекара, 21. 6. 2014.
Pornografija
Зависност од порнографије нема никакве везе са сексом, тврди терапеут
Zujanje
Зујање у ушима није безазлено
Paraplegija
Прва операција кичмене мождине матичним ћелијама у Србији!
Zujie vec 10 godina, and counting
Зујање у ушима није безазлено