Читај ми!

Ристићева: Прилагодићу се систему селектора Брегара

Рукометашица Црвене звезде и дебитанткиња у репрезентацији Срибје Јована Ристић изјавила је да је срећна што је део националне селекције и да ће се прилагодити захтевима селектора Брегара.

Женска репрезентација Србије ће 3. априла гостовати селекцији Бугарске, а четири дана касније у Зрењанину ће дочекати Турску у мечевима Шесте групе квалификација за ЕП, које ће бити одржано крајем године у Аустрији, Мађарској и Швајцарској.

"Узбуђена сам и срећна што сам овде. Мислим да је то очекивано. Упознајем девојке које нисам раније познавала, обрадовала сам се онима које знам. Спремна сам за ово окупљање и са нестрпљењем сам га ишчекивала. Изузетно ми је важно због мог даљег развоја што ћу имати прилику и да радим са селектором Брегаром. Прилагодићу се његовом систему, а оно где највише могу да допринесем јесте стабилност и мирноћа коју имам, као и игра у одбрани где су адекватну транзицију могу да помогнем екипи", изјавила је Ристић за сајт савеза.

Пред младом рукометашицом је остало још неколико испита да заврши Безбедност, а истакла је да јој није проблем да усклади универзитетске и спортске обавезе.

”Када нешто јако желиш и имаш јасан циљ, ништа није тешко. Стало ми је до образовања подједнако као и до моје рукометне каријере и због тога не посустајем са својим академским обавезама.”

недеља, 19. мај 2024.
25° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара