Белоруски хокејаш и момак Арине Сабаленке пронађен мртав

Прослављени белоруски хокејаш, тренер и момак друге тенисерке света Арине Сабаленке Константин Колтсов пронађен је мртав у стану у Мајамију, пренели су амерички и белоруски медији, а потврдио руски клуб Салават Јулајев.

Константин Колтсов (42) је био члан репрезентације Белорусије на Зимским олимпијским играма 2002. и 2010. године. Осим у домовини и суседној Русији, три године је играо за Питсбург у америчкој НХЛ лиги - најквалитетнијој на свету.

Руски Салават Јулајев, један од клубова чије је боје бранио као играч и у који се недавно вратио у улози помоћног тренера, потврдио је вест да је Колтсов преминуо, али узрок смрти још увек није познат.

"Обавештавамо вас са дубоком тугом да је преминуио наш тренер Константин Колтсов. Био је снажна и весела особа. Волели су га и поштовали, како играчи, тако и колеге, противници и навијачи. Исписао је историју нашег клуба. Колтсов је освојио првенство Русије и Гагарин куп са Салават Јулејевом и фантастично је обављао посао у стручном штабу. Клуб изражава искрено саучешће породици и пријатељивма", пише у објави руског клуба на Телеграму.

Константин Костлов је већ неколико година био у емотивној вези са белоруском тенисерком Арином Сабаленком.

Сабаленка и бивши хокејаш су први пут виђени заједно у јуну 2021, а друга играчица света често је на друштвеним мрежама објављивала њихове заједничке фотографије.

Белорускиња је у јануару освојила другу узастопну титулу на Аустралијан опену. Прошле недеље је играла на мастерсу у Индијан Велсу, а требало је да у петак започне учешће на турниру у Мајамију.

субота, 27. април 2024.
23° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво