Мајк Тајсон: Вратио сам се

Легендарни боксер Мајк Тајсон близу је повратка у ринг у 53. години. Вредно тренира, а форма му је све боља. "Гвоздени Мајк" се спрема за хуманитарни меч.

Пре десет дана Тајсон је објавио први видео-клип са тренинга, када је најавио да се из хуманитарних разлога враћа у ринг. Планиран је меч у четири рунде. Поново је окачио видео с припрема за овај меч.

Тајсон је фановима поручио: "Вратио сам се."

Бивши боксер је претходно најавио да жели да се бори како би помогао бескућницима и људима које је, као и њега, уништила дрога.

Сјајне понуде стижу Тајсону од разних промотера. Једна од најуноснијих је она Дејвида Фелдмана од 20 милиона долара, које му је понудио уз прилику да сам изабере противника.

Као потенцијални противници помињу се новозеландска рагби звезда Сони Бил Вилијамс и Џон Фјури, отац боксера Тајсона Фјурија, који је поручио да је спреман да погине у рингу.

Највеће интересовање јавности је изазвала могућности поновног дуела старих ривала – Мајка Тајсона и четири године старијег Ивандера Холифилда.

Још се памти њихов дуел из 1997. године, када је Тајсон у другој рунди одгризао део ува Холифилду и меч је прекинут, Тајсон је дисквалификован.

уторак, 30. април 2024.
19° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво