Читај ми!

Тијана Бошковић и Срећко Лисинац најбољи појединци у избору Одбојкашког савеза Србије

На традиционалном Новогодишњем коктелу Одбојкашког савеза Србије, Тијана Бошковић и Срећко Лисинац проглашени су за најбоље појединце у текућој години.

У присуству великог броја гостију, одбојкашица и одбојкаша и представника медијских кућа, госте је поздравио председник Одбојкашког савеза Србије, Ђула Мештер.

Капитен женске репрезентације Тијана Бошковић, двоструки узастопни МВП на шампионату света и средњи блокер мушког националног тима Срећко Лисинац проглашени су за најбоље одбојкаше Србије у 2022. години.

"Свакако леп Новогодишњи поклон, после свих успеха који смо остварили у 2022. години. Признање, наравно пуно значи, али оно што је најважније и најлепше и по чему ћу памтити претходну годину је дефинитивно светска круна и драго ми је што сам овде, и што можемо заједно да се присетимо тих незаборавних момената", истакла је Тијана Бошковић, најбоља одбојкашица Србије за 2022. годину.  

Награде и признања уручили су Ђула Мештер, председник Одбојкашког савеза Србије, Иван Кнежевић, генерални секретар савеза, Јелена Николић, први потпредседник, Младен Маран, председник Одбојкашког савеза Београда и Данило Мрђа, генерални секретар градске одбојкашке организације и Маја Огњеновић, репрезентативка Србије.

Срећко Лисинац присутнима се обратио путем видео поруке и истакао захвалност за добијену награду. 

"Жао ми је што не могу да присутвујем манифестацији. Велико хвала савезу на предивној награди. Велика је част бити изабран за најбољег одбојкаша Србије у 2022. години. Пожелео бих свима срећне Новогодишње и Божићне празнике", рекао је Лисинац.

четвртак, 25. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво