Читај ми!

Бруталан фудбал између ГСП Београда и Ватрогасне бригаде

У финалу групе Пријатељи између ГСП Београда и Ватрогасне бригаде виђен је до сада најбољи фудбал са свим елементима узбуђења и праве дуел игре. Након бољег извођења пенала, ГСП је успео да забележи тријумф и пехар за прво место у групи Пријатељи.

Иако су у два наврата екипа ГСП Београда головима Појужине и Јанићијевића водила, момци из Ватрагосне бригаде (спасиоци) успевали су да стигну оба вођства, аутоголом Јанићијевића и голом Вукићевића у последњем минуту сусрета.

Након 2-2 у регуларном делу сусрета, отишло се на извођење пенала.

Велика шанса у трећој серији за Спасиоце да овере пласман у финале завршена је шутем поред гола.

У следећој серији Немања Чичковић брани, а ГСП Београд погађа и узима пехар за прво место у групи Пријатељи.

У наставку такмичења играће у баражу за суперфинале против победника групе "Наши".

У утакмици за треће место Кадети војне академије су сасвим заслужено добили најпријатније изненађење ове групе, екипу 250. Ракетне бригаде са 2-0 головима Гешида и Живића.

У групи Ветерани 40+ виђена је права голеада у утакмици за треће место. Покушавали су играчи из екипа Пола пола да сустигну вођство од 3-0 и 4-2 Ветерана ватрогасне бригаде, али су успели само да стигну до 3-4 и поред прилике за изједначење.

Ипак, Ветерани ватрогасне бригаде, на крилима Јанићевића и Радовића, сасвим заслужено ове године освајају треће место у овој групи.

Ветерани ФК Партизана и УВФК Београда у финалној утакмици одиграли су веома тешку и борбену утакмицу са мало прилика. Највише су се истакли голмани ових екипа - за нијансу више и то у пенал завршници голман Партизана Драгиша Савић. 

понедељак, 11. децембар 2023.
2° C

Коментари

Soraja
Шарлен од Монака – услови да се избегне развод
2ЈТ (за оне који нису са ДорЋола је ДВАЈТ
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Rocester Ny
Добротвор из Канаде
Deca
Чуваркућа – Моћна биљка за дуг и здрав живот
Leskovac
Бесплатна вантелесна оплодња и у Нишу