Читај ми!

Увертира за трећи меч финала АБА лиге - насиље у ходнику и рат саопштењима Звезде и Партизана

Кошаркашки клуб Партизан дочекаће Црвену звезду у трећој утакмици финала АБА лиге. Уочи меча, у ходнику "Београдске арене" дошло је до физичког сукоба између играча црно-белих Џејмса Нанелија и кошаркаша црвено-белих Стефана Лазаревића. Потом су уследила саопштења вечитих ривала.

Победама у прва два сусрета у Хали "Александар Николић", црвено-бели су направили велику предност пред наставак серије, нарочито имајући у виду колико је важно одржати предност домаћег терена у финалима регионалног такмичења.

Данас се очекивао трећи меч финала регионалне АБА лиге али инцидент у ходнику "Београдске арене" после јутарњег тренинга изазвао је велику пажњу јавности и направио бизарну увертиру пред вечерашњи сусрет. Још увек без епилога. Кошаркашки клуб Црвена звезда објавио је саопштење у коме је навео да је играч Партизана Џејмс Нанели ударио ривала из редова црвено-белих Стефана Лазаревића у лицe.

Звезда је недуго потом објавила снимак инцидента између кошаркаша наводећи да су се на друштвеним мрежама појавили видео записи с тенденцијом прикривања видео надзора и грубе манипулације.

Партизан је реаговао након Звездиних саопштења захтевом за хитно утврђивање чињеница уз тврдње да снимак који је претходно објавила Звезда није комплетан, те да недостаје период од 11:01:28 до 11:02:32 са сигурносних камера у "Београдској арени".

Треће основно јавно тужилаштво у Београду саопштило је да ће одлуку о кривичном гоњењу након туче кошаркаша Џејмса Нанелија и Стефана Лазаревића у "Београдској арени" донети после узимања изјава од свих сведока инцидента.

Утакмица почиње у 20.30, а најзанимљивија дешавања и промену резултата можете пратити на нашем порталу.

недеља, 02. јун 2024.
27° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије