Читај ми!

Саопштење Партизана уз снимак сигурносних камера: Хитно утврђивање свих чињеница

Кошаркашки клуб Партизан објавио је саопштење везано за сукоб Џејмса Нанелија и Стефана Лазаревића у "Београдској арени".

Нанели и Лазаревић су имали физички сукоб у ходнику "Београдске арене". Звезда је прва изашла са саопштењем, где се траже реакције МУП-а и АБА лиге. Потом је у новом саопштењу објавила и снимак туче у ходнику.

Саопштење преносимо у целости:

"КК Партизан изражава жал због инцидента који се данас догодио у ходнику Београдске арене и позива на хитно утврђивање свих чињеница од стране надлежних органа!

Џејмс Нанели је први нападнут од стране Стефана Лазаревића, који га је ухватио за врат, након чега је играч Партизана узвратио, што се може видети на комплетном снимку сигурносних камера.

На жалост, једини снимак који то може да потврди није комплетан јер на њему недостаје период од 11:01:28 до 11:02:32 и КК Партизан позива да се ХИТНО УКЉУЧЕ НАДЛЕЖНЕ СЛУЖБЕ како би вратиле избрисани снимак и утврдиле ко је исти избрисао! Тражимо да онај ко је снимак обрисао, одговара у складу са законом.

На доступним снимцима се види и како Лазаревић излази из свлачионице за Нанелијем у жељи да се расправи, као и како скаче на играча Партизана који се налази на земљи.

Позивамо обезбеђење Београдске арене да нам без одлагања достави КОМПЛЕТАН снимак, а ми ћемо га јавно објавити.

Позивамо медије да јавно сперу љагу са имена Џејмса Нанелија, са истим публицитетом као што су му љагу нанели након саопштења Црвене звезде.

Разумемо повишене тензије у финалној серији, али позивамо и играче и навијаче да не наседају на исцениране нападе и задрже прибраност. Да се победник финалне серије одлучи на терену, а не уз помоћ саопштења којима наш ривал свакодневно подиже тензије.

КК Партизан јавности даје на увид доступне снимке и позова све да сами процене ко би и због чега могао да обрише кључни део снимка са камере која снима од свлачионице Партизана.

И за крај, КК Партизан као куриозитет додаје да је спортски директор КК Црвена звезда Милан Дозет након инцидента предлагао представницима Партизана да се све заборави и снимци обришу. КК Партизан је то одбио!", стоји у саопштењу.

недеља, 02. јун 2024.
28° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије