Чарлс Баркли и мала школа безбедног падања на паркет

Легендарни НБА играч, а сада стручни консултант и кошаркашки аналитичар америчких телевизија Чарлс Баркли показао је да је још увек спреман и разгибан и уживо у програму приредио малу школу безбедног падања на паркет...

Њу Орлеанс пеликанси победили су синоћ Сакраменто кингсе резултатом 135:123 у НБА лиги. Зајон Вилијамсон је постигао 31 поен и био један од најефикаснијих играча свог тима, али је крајем друге четвртине морао у свлачионицу.

Габаритни кошаркаш Пеликанса повредио се након једног наизглед безазленог пада после којег се незгодно дочекао рукама и нагњечио зглоб леве руке.

Испоставило се да је све у реду, па се Вилијамсон брзо вратио на паркет и стигао да у другом полувремену убаци 23 поена.

Зајонове кошаркашке вештине очигледно нису упитне, али би могао да научи како безболније да се приземљи, и то од најбољих и најискуснијих учитеља - Шакила Онила и Чарлса Барклија.

Легендарни НБА кошаркаши, а сада стручни консултанти и аналитичари америчких телевизија у програму током полувремена нису могли да сакрију чуђење због погрешног начина на који се Вилијамсон дочекао и ризиковао повреду.

Покушали су Онил и Баркли сликовито да објасне како безбедно треба пасти на паркет, а нису остали само на теорији пошто је некадашњи играч Филаделфије, Финикса и Хјустона, на наговор колеге, и практично демонстрирао умеће падања и измамио осмехе веселог друштва у студију.

понедељак, 29. април 2024.
22° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво