Јокић о дуелу са Вембањамом: Ако ме још једном блокираш...

Српски кошаркаш Никола Јокић насмејао је новинаре у Денверу коменатром на окршај са Виктором Вембањамом у победи Нагетса над Сан Антонио спарсима...

Кошаркаши Денвера победили су на свом паркету екипу Сан Антонија резултатом 110:105 у НБА лиги, а Никола Јокић и млади Виктор Вембањама водили су под кошевима прави мали рат.

Српски центар је утакмицу завршио са 42 постигнута поена, чиме је изједначио сопствени рекорд актуелне сезоне, док талентовани Француз није био далеко ни од квадрипл-дабл учинка – недостајале су му само две асистенције и једна блокада.

Посебно интензивна и забавна била је секвенца у првом периоду када је Вембањама ауторитативно блокирао Јокићев покушај и поентирао у контранападу, да би му се Србин већ у наредном поседу реванширао снажним закуцавањем.

На питање новинара да ли је тада рекао нешто противнику, Јокић је на конференцији за медије након меча имао занимљив одговор који је насмејао све у сали...

"Рекао сам ако блокираш још један шут, ја ћу... нешто, али блокирао је још четири пута, тако да нисам урадио ништа поводом тога", истакао је Сомборац.

НБА лига, резултати:

Торонто – Лејкерси 111:128
Вашингтон – Милвоки 117:113
Мајами – Њујорк 109:99
Филаделфија – Оклахома 109:105
Минесота – Хјустон 113:106
Денвер – Сан Антонио 105:110
Јута – Кливленд 113:129
Голден Стејт – Далс 104:100
Сакраменто – Клиперси 109:95

четвртак, 02. мај 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво