Мијаиловић: Желимо да позовемо Голден Стејт на меч у Милојевићеву част

Председник кошаркашког клуба Партизан Остоја Мијаиловић изјавио је да постоји идеја о одржавању меча између "црно-белих" и Голден Стејт вориорса у част преминулог Дејана Милојевића.

Слично екипи Партизана, Вориорси су се такође на емотиван начин опростили од свог помоћног тренера

Снимци са утакмице између Партизана и Меге стигли су и до плејмејкера екипе из Калифорније Стефа Карија, а већина играча Вориорса била је прилично емотивна приликом одавања почасти Дејану Милојевићу на мечу са Атланта хоксима.

Услед великог значаја који је Милојевић имао за обе екипе, председник "црно-белих" изјавио је да клуб има жељу да позове екипу Голден Стејта у Београд.

"Ми размишљамо о томе да приредимо меч између Партизана и Голден Стејта у част Дејана Милојевића у Београду. Желимо да организујемо утакмицу на отвореном као што смо то урадили на Ташмајдану пред почетак ове сезоне", рекао је Мијаиловић за Курир.

Додао је да би Партизан у потпуности покрио трошкове доласка америчке екипе.

"Било би то феноменално за оба клуба, као и за Србију. Упутићемо им позив, а спремни смо да Голден Стејту платимо трошкове доласка и боравка у нашем граду. Био би то термин у припремном периоду. Дејан је био омиљен у тој НБА екипи, а сувишно је и говорити какав траг је оставио у нашем клубу", изјавио је Мијаиловић.

Кошаркашки тренер и бивши репрезентативац Србије Дејан Милојевић преминуо је у 47. години од последица срчаног удара.

недеља, 16. јун 2024.
19° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије