Опроштај од Милојевића у "Арени" стигао до Стефа Карија

Ас Голден стејт вориоса Стеф Кари је истакао у конференцији за медије да је гледао утакмицу Партизана и Меге у којој је одата почаст трагично преминулом Дејану Милојевићу.

Колико је прерани одлазак Дејана Милојевића у 47. години оставио трага у колективу Вориорса говоре изјаве Дрејмонда Грина и тренера Стива Кера.

Највећи играч у историји те франшизе Стеф Кари је истакао да ни он није могао да пропусти тај меч Партизана и Меге у ком је помоћном тренеру Голден стејта одата почаст.

"Гледао сам утакмицу његова два бивша тима у Србији. Не могу ни да замислим како би било да сам био у Арени да осетим ту енергију. Желимо да урадимо нешто слично", рекао је Кари.

"Цела организација је у шоку. Покушаћемо да се вратимо на посао, сви смо разговарали... Тешко је. Велики губитак који ће се осећати у будућности. Деки је увек доносио позитивну енергију у свлачионицу", истакао је четвороструки НБА првак.

На опроштају од Милојевића пре меча АБА лиге у Београду су спремљени мини-филм, вишеминутни аплауз, бакљада, скандирање и транспарент.

четвртак, 16. мај 2024.
14° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара