Џејмс Нанели као рок звезда - опкољен навијачима у Београду

Кошаркашки клуб Партизан организовао је дружење са Џејмсом Нанелијем на којем се појавио велики број навијача, па је кошаркаш црно-белих сатима остао готово опкољен у званичној клупској продавници у Београду.

Бројни навијачи Партизана, пре свега они најмлађи, искористили су прилику да у званичној клупској продавници у центру Београда добију аутограм или фотографију са Џејмсом Нанелијем.

На заказаном дужењу се, по процени људи из клуба, појавило око 400 дечака и девојчица, па се кошаркаш црно-белих једва пробио кроз масу и остао практично опкољен обожаватељима.

"Иако смо првобитно планирали да дружење траје сат времена, на лично инсистирање играча, остали смо више од два и по сата како би испоштовали све навијаче који су дошли", написали су црно-бели на Твитеру.

Нанели је истакао да је срећан што је дошло толико људи и да је лепо одужити им се за подршку.

"Нисам мислио да ће бити овако, али срећан сам што подржавају тим и мене. Лепо је одужити им се. Не могу пуно тога да урадим, желео сам да дођем и урадим ово за њих јер не могу увек да им дам аутограм након или током утакмице. Желео сам то да урадим када имам времена", рекао је Нанели за ТВ Партизан.

Кошаракаши Партизана наредни меч играју у петак, када у оквиру 23. кола Евролиге дочекују Жалгирис у Београду.

понедељак, 20. мај 2024.
25° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара