Читај ми!

Алекса Аврамовић: Опоравак иде добро, ускоро се враћам на терен

Алекса Аврамовић, кошаркашки репрезентативац Србије, рекао је Танјугу да опоравак после повреде ноге иде добро и да ће се ускоро наћи поново на терену.

Аврамовић је у Пироту са селектором репрезентације Светиславом Пешићем присуствовао отварању Божићне школе спорта.

''Опоравак иде добро, данас сам снимио ногу, 80-90 посто је боље и ускоро ћу се наћи на терену'', казао је Аврамовић, који је у Пироту посетио и тренинг кошаркаша Пирота, у клубу у коме је поникао селектор Пешић.

У оквиру Божићне школе спорта, коју организује Спортски центар Пирот, под покровитељством Града Пирота, више хиљада малишана сваки зимски распуст проведе бавећи се спортом или учећи неки од бројних заната, на неком од укупно 70 потпуно бесплатних програма. Аврамовић је казао да је реч о одличном пројекту Града Пирота.

''Хвала Граду Пироту на дочеку и феноменалној организацији и ја сам почаствован што сам овде. Моја порука младима је да дубоко верују у то што раде и да имају велике амбиције јер ће успех сам доћи. Осећај је прелеп када видите пуне терене, онда знамо да смо урадили прави посао и да смо донели нешто добро тој деци и одвели их на прави пут'', казао је Аврамовић.

Отварајући Божићну школу спорта, селектор Пешић пред препуним Омладинским стадионом, где је иначе почео да игра кошарку као дечак, казао је да оваква светковина спорта, попут пиротске Божићне школе спорта, не постоји нигде, не само у Србији, већ и шире.

''Ми Пироћанци смо јединствени у свему па и у овоме. Желим свима да уживате у овој манифестацији и бројним спортским програмима'', поручио је Пешић.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво