Читај ми!

Алекса Аврамовић: Опоравак иде добро, ускоро се враћам на терен

Алекса Аврамовић, кошаркашки репрезентативац Србије, рекао је Танјугу да опоравак после повреде ноге иде добро и да ће се ускоро наћи поново на терену.

Аврамовић је у Пироту са селектором репрезентације Светиславом Пешићем присуствовао отварању Божићне школе спорта.

''Опоравак иде добро, данас сам снимио ногу, 80-90 посто је боље и ускоро ћу се наћи на терену'', казао је Аврамовић, који је у Пироту посетио и тренинг кошаркаша Пирота, у клубу у коме је поникао селектор Пешић.

У оквиру Божићне школе спорта, коју организује Спортски центар Пирот, под покровитељством Града Пирота, више хиљада малишана сваки зимски распуст проведе бавећи се спортом или учећи неки од бројних заната, на неком од укупно 70 потпуно бесплатних програма. Аврамовић је казао да је реч о одличном пројекту Града Пирота.

''Хвала Граду Пироту на дочеку и феноменалној организацији и ја сам почаствован што сам овде. Моја порука младима је да дубоко верују у то што раде и да имају велике амбиције јер ће успех сам доћи. Осећај је прелеп када видите пуне терене, онда знамо да смо урадили прави посао и да смо донели нешто добро тој деци и одвели их на прави пут'', казао је Аврамовић.

Отварајући Божићну школу спорта, селектор Пешић пред препуним Омладинским стадионом, где је иначе почео да игра кошарку као дечак, казао је да оваква светковина спорта, попут пиротске Божићне школе спорта, не постоји нигде, не само у Србији, већ и шире.

''Ми Пироћанци смо јединствени у свему па и у овоме. Желим свима да уживате у овој манифестацији и бројним спортским програмима'', поручио је Пешић.

понедељак, 20. мај 2024.
19° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара