Читај ми!

КК Црвена звезда: Челници АБА лиге одговорни због ћутања, захтевамо њихову хитну реакцију

Кошаркашки клуб Црвена звезда захтева хитну реакцију регионалне АБА лиге након што су у Задру у суботу увече повређени чланови делегације овог тима.

КК Црвена звезда саопштио је да је да се ниједан званичник АБА лиге није огласио по  питању напада који су се догодили у Задру у суботу увече и траже њихову хитну реакцију.

"Све оно што се дешавало у суботу увече нападом на новинаре и људе из делегације КК Црвена звезда Меридианбет је нажалост само логичан наставак онога што је иницирано осмог новембра саопштењем навијачке групе 'Торнадо' који је било својеврстан позив на линч", пише на почетку саопштења из Звезде.

У саопштењу наводе да се лига још увек није огласила поводом инцидента.

"АБА лига је том приликом остала нема, иако је лига коју играмо названа 'приватном српском прћијом' али и пропустила прилику да спречи раст ничим изазване тензије, која се у суботу претворила у насиље и лов на наше људе по Задру", истиче вицешампион АБА лиге.

Управа клуба позвала је челнике регионалног такмичења на одговорност.

"Због свега тога, иако их сматрамо директно одговорнима због ћутања, као челнике АБА лиге: директора Дубравка Кметовића, спортског директора Милију Војиновића, Вану Дунов, председавајућу АБА лиге (и директорку КК Задар уједно), дисциплинског судију Хрвоја Видана и Александра Тодоровића, директора за медије, да се хитно огласе и донесу конкретне одлуке како се недељна утакмица не би претворила у наставак ове 'кампање' која је очигледно најављена још пре три дана", закључено је у саопштењу КК Црвена звезда.

недеља, 14. април 2024.
20° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво