Читај ми!

Пешић уочи меча са Јужним Суданом: Петрушев и Аврамовић су добро

Пошто је првенство дуго, ми тражимо играче који су 100 одсто спремни. Ја мислим да ће сутра Филип Петрушев и Алекса Аврамовић играти, рекао је селектор Србије Светислав Пешић у Манили уочи утакмице са Јужним Суданом у трећем колу групе Б на Светском првенству.

Србија се налази на првом месту на табели групе Б са две победе док Јужни Судан има победу и пораз.

"Очекује нас тешка утакмица, сваки меч је овде тежак. То се може видети и по резултатима. Већ су почела изненађења. Наравно да смо ми фаворити и не сакривамо се по питању тога, да ли смо фаворити против нашег сутрашњег противника", рекао је Пешић и додао да је сутрашњи противник нашег тима озбиљна екипа.

"Једна од ретких која игра са много атлетике, трчања. Агресивни су у одбрани и скоку. Видели сте како су победили Кину, која у том дуелу није могла да се састави. Тако да, не постоји ниједан противник кога ми не поштујемо и ми морамо да знамо да смо овде дошли да од утакмице до утакмице покушамо да побољшамо нашу игру. Ми смо одиграли тек две утакмице и још треба да играмо. Свака утакмица је за нас као плеј-оф утакмица".

Селектор Србије је рекао да би Аврамовић и Петрушев могли да заиграју на сутрашњем мечу са Јужним Суданом.

"Добро су њих двојица. Код Филипа се то већ санирало. Пошто је првенство дуго, ми тражимо играче који су 100 одсто спремни. Ја мислим да ће сутра обојица играти", истакао је Пешић.

Утакмица између Србије и Јужног Судана биће одиграна у среду од 10 сати у Манили.

недеља, 10. децембар 2023.
4° C

Коментари

Soraja
Шарлен од Монака – услови да се избегне развод
2ЈТ (за оне који нису са ДорЋола је ДВАЈТ
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Rocester Ny
Добротвор из Канаде
Deca
Чуваркућа – Моћна биљка за дуг и здрав живот
Leskovac
Бесплатна вантелесна оплодња и у Нишу