Читај ми!

Малоун: Било је проблема кад је Јокић изашао због петог фаула

Тренер кошаркаша Денвера Мајк Мелоун изјавио је након чертврте утакмице финала НБА лиге да је одбрана уз тимску игру кључна ставка због које је његова екипа однела победу, преноси НБА ТВ.

Кошаркаши Денвера поново су победили у Мајамију 108:95 и повели са 3-1 у великом финалу НБА лиге.

"Водили смо 13 разлике на старту последње деонице, они су направили 8:0. Никола је зарадио пети фаул и изашао је. Када се то дешавало у регуларном делу, било би проблема. У плеј-офу смо добри у минутима без њега. Звао сам тајмаут након којег смо показали реакцију. У последњој деоници смо играли сјајну одбрану и свели их на 39 одсто шута", истакао је искусни стручњак.

Осврнуо се потом Мелоун на партије Мареја и Брауна.

"Браун је одиграо невероватно у завршници. Миами се фокусирао на Мареја, па је било простора за Брауна. Гордон је оставио срце на терену. Јокић је имао сјајно вече, Мареј је имао 12 асистенција и није изгубио лопту. Тимска победа, али се нећемо овим задовољити. Идемо да победимо на свом терену и завршимо посао. Ово је четврта серија где наша клупа ради сјајан посао. Током сезоне су нас уништавале минуте без Николе. Али момци се боре, играју одбрану. Напади можда нису лепи као када је Никола на паркету. Међутим, сви играју одбрану. Тако је било и вечерас", закључио је Мелоун.

петак, 19. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво