Читај ми!

Савић: Партизан не прихвата нове термине финала АБА лиге

Спортски директор Партизана Зоран Савић огласио се писмом поводом нових термина финала АБА лиге против Црвене звезде, промењених после састанка челника регионалног такмичења и КЛС-а.

По новом распореду евентуална "мајсторица" КЛС-а између Звезде и ФМП-а била би 12. јуна, а први меч финала АБА лиге дан касније.

Писмо Савића преностимо у целости:

"Ценимо напоре менаџмента да се на неки начин реши проблем до кога је изненада дошло због одређивања истог термина утакмица АБА Лиге и Кошаркашке лиге Србије. Није нам познато како је могуће и због чега је дошло до таквог проблема.

Што се тиче Вашег предлога за измену термина у последњем моменту након консултација са комерцијалним службама клуба, управом и стручним штабом закључили смо, на жалост, да КК Партизан не може да прихвати предложену измену термина. Наше очекивање је да се држимо правила која смо сви у АБА Лиги усвојили.

КК Партизан је у складу са календаром такмичења и примљеном обавештењу о терминима утакмице (објављеном и постојећем на званичној интернет страници лиге) раније пустио у продају улазнице за прву утакмицу финалне серије АБА Лиге, од којих је велики број улазница продао. Клуб очекује рекордну посету.

Познато је да наше утакмице прати велики број навијача, од којих многи живе ван Београда. Јасно је да наш клуб има веома добар однос са својим навијачима, захвалан им је за безрезервну подршку и води рачуна о њима (као и они о свом клубу).

КК Партизан не може и неће да изневери своје навијаче који су већ купили карте за утакмицу. Зато би било неодговорно да прихватамо термин који су одредила из менаџмента Лиге која су за то овлашћена.

Дакле, наш одговор на Ваше питање је да КК Партизан није сагласан са променом термина.

Молимо Вас да нас обавестите у које ће се тачно време 12.6.2023. године одиграти прва утакмица финалне серије лиге“, написао је Савић.

четвртак, 25. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво