Читај ми!

Почињу прве утакмице полуфинала Евролиге

Кошаркаши Олимпијакоса, Реала, Монака и Барселоне почињу полуфиналне дуеле у завршној фази Евролиге. У првој утакмици од 17 часова на паркет излазе Олимпијакос и Монако док Барселона са Реалом надметање почиње од 20 часова. Токове утакмица полуфинала елитног европског такмичења можете пратити из часа у час на нашем порталу.

Изабраници тренера Саше Обрадовића, Шарунаса Јасикевичијуса, Чуса Матеа и Јоргоса Барцокаса после жестоких борби и пуни самопоуздања дочекују полуфиналне битке на путу до најважнијег пехара у европској клупској кошарци.

У првом мечу састају се Олимпијакос и Монако који су пласмане у полуфинале изборили у жестоким дуелима са Фенербажчеом и Макабијем.

У лигашком делу ове такмичарске године Монако је у оба окршаја био бољи од Олимпијакоса и многи га сматрају фаворитом али је Саша Обрадовић у изјавама пред меч нагласио да треба бити веома опрезан због квалитета супарника.

У другом вечерашњем мечу од 20 часова састају се Барселона и Реал у својеврсно шпанско-европском дербију.

За пласман у борбу за финале Барселона је по кратком поступку угасила маштања Жалгириса да би у свом дому могао да се бори за најсјајнији трофеј на Старом континенту.

На другој страни Реал је, после неочекиваног обрта, успео да елиминише Партизан који је у серији повео са 2:0 на гостовању и већ су их многи видели на Фајнал фору, али је Реал узвратио серијом од три победе којима је дошао до полуфинала.

Ток вечерашњих утакмица и кретања резултата можете пратити из часа у час на нашем порталу.

понедељак, 20. мај 2024.
21° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара