Обрадовић: Очекује нас изузетно важна утакмица против ФМП Железника

Тренер кошаркаша Партизана Жељко Обрадовић изјавио да црно-беле очекује изузетно важна утакмица против ФМП-а у Железнику у 24. колу регионалне АБА лиге. Меч је на програму у понедељак од 20.00.

Тренер црно-белих је напомену да екипа мора да се припреми за овај дуел, поготово што игра без Лесора, али то види као прилику за остале играче.

"Изузетно важна утакмица за нас. После серије утакмица у Евролиги, окрећемо се ка АБА лиги. Имамо данас тренинг и сутра пре подне ћемо имати, да се припремимо за тај меч и да пробамо да наставимо да играмо на нивоу како смо играли у последње време. Без Матијаса Лесора смо, али то је прилика за остале играче", изјавио је Обрадовић, преноси званични сајт клуба.

Утакмица ће бити одиграна сутра од 20 сати у Железнику, а Партизан подсећа да се одлуком домаћег тима, улазнице неће наћи у слободној продаји.

"У хали ће према одлуци домаћина бити само власници сезонских карата ФМП, њихови спонзори и десеточлана делегација Партизана по достављеном списку, а у складу са пропозицијама такмичења", саопштено је из Партизана.

Партизан је у првом овосезонском 19. децембра у Штарк арени савладали ФМП 90:86.

"Свакако једна од најважнијих утакмица у сезони, поготову што ћемо играти без Матијаса Лесора за ког знамо шта доприноси овом тиму. Имамо један сјајан период иза себе где смо добили две од три утакмице у Евролиги и Цедевита Олимпију.”

”ФМП је екипа која сјајно трчи, организовани су, имају сјајног тренера, покривени су на свим позицијама. Трент Фрејзер је отишао у Зенит, надоместили су га Чарлијом Муром. Ми ћемо уз максималну концентрацију изаћи сутра на терен и покушати да победимо", истакао је Аврамовић.

петак, 26. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво